Fly drive Sicilie

Fly drive SicilieEen fly drive Sicilië is de ideale manier om het eiland te ontdekken en alle bezienswaardigheden in je eigen tempo te bezoeken. Tijdens de rondreis kun je de volgende plaatsen bezoeken:

De noordkust van Sicilië – Palermo en Cefalù

Met de fly drive Sicilië kun je na het bezichtigen van de historische hoofdstad Palermo bijvoorbeeld naar het pittoreske kunstplaatsje Cefalù te rijden en daar de kathedraal te bezoeken of een duik nemen in de Middellandse zee. Of ga met de auto de bergen in en bezoek de bedevaartsplaats van Gibilmanna die op 800 meter hoogte ligt en bezichtig de kerk met zijn byzantijnse fresco’s.

Bekijk nu de beste Sicilie vakantie aanbiedingen

De oostkust van Sicilië – Etna en Taormina

Maar de fly drive Sicilië geeft je ook de mogelijkheid om de binnenlanden van Sicilië te verkennen. Daarbij is een bezoek aan het natuurpark rondom de nog steeds actieve vulkaan de Etna zeker de moeite waard. Om daarna door te rijden naar de bekende badplaats Taormina met zijn mooie rots stranden en de vele terrassen in het historische centrum.

Sicilie fly driveDe zuidkust van Sicilië – Siracusa en Agrigento

Met een bezoek aan de zuidkust kun je in de sporen van de Oude Grieken treden door een bezoek te brengen aan de Tempel vallei in Agrigento. Reis daarna door naar Siracusa waar je de Griekse en Romeinse theaters kunt bezoeken. Het centrum van Siracusa ligt op de landtong Ortigya in zee en het is heerlijk om met een frisse zeebries door de straten te lopen of op een terrasje te genieten.

Kortom met de fly drive Sicilië kun je genieten van de cultuur en natuur van het eiland en ben je helemaal vrij om u vakantie zelf in te vullen.